Murare i Halmstad

Kontakta oss

Murningsarbeten i Halmstad

Vi utför olika murningsarbeten såsom tegelmurning och murning av fasader. Murning är ett hantverk som vi är stolta över att kalla oss experter på.  Därför erbjuder vi anläggning av murar i alla olika möjliga utföranden – från detaljerade precisionsarbeten till enklare varianter. Vi arbetar på hela västkusten, som Varberg, Halmstad, Falkenberg, Laholm och Båstad. 

Murad fasad Maja & Company

Murningsarbete till hus

En fasad som är murad med exempelvis tegel har bra egenskaper vad det gäller att transportera bort fukt genom väggarna. Detta motverkar i sin tur mögel. En murad fasad står även emot oljud på ett bättre sätt. Att använda murningsarbete till sitt hus brukar ofta innebära ett bättre andrahandsvärde om man sedan säljer.

Murningsarbete med tegel

Att mura med tegel har flera fördelar. Dels är det ett naturmaterial och har bra värmeegenskaper. Tegel kan hålla en fastighet sval på sommaren och varm om vintern. Murning kräver minimalt med underhåll och att använda murning till fasaden skapar en väldigt brandsäker byggnad. Kontakta oss redan idag för din offert, du når oss här

Murad fasad Maja & Company

Murningsarbete – vill du veta mer?

Oberoende om du behöver murningsarbete för ett mindre projekt eller för en hel byggnad så har vi möjlighet att hjälpa dig. Idag finns ett stort urval av material och färger så det är fantasin snarare än verkligheten som sätter begränsningen. Hör av dig till oss så ska vi hjälpa dig med ditt murningsarbete.

Kontakta oss

Kontakta oss på Maja & Company