Bygg & Fastighet

Kontakta oss

Krivaja - Utmanaren på byggmarknaden!

Krivaja har drygt 200 medarbetare i Bosnien, fördelade på fyra olika team med specialister:

- Bostäder
- Dörrar, Fönster & Beslag
- CLT-system
- Engineering

Engineering-teametinnefattar alla de kompetenser som krävs för att realisera ett projekt, från design och konstruktion, till försäljning, marknadsföring, montering och kvalitetskontroll. Läs mer om Krivaja, ladda ner företagspresentation företagspresentation här (pdf). 

Trygghetsboende med guldkant!

Vi utvecklar trygghetsboenden. Vår vision är att skapa ett hus för seniorer där fokus ligger på ett tryggt och funktionellt boende med delar som på ett naturligt sätt inbjuder och uppmuntrar umgänge och gemensamma aktiviteter. 

Vi lägger stor vikt vid utformningen av de gemensamma delarna. Intentionen är att skapa en gemensam mötesplats som ger alla boende möjlighet till gemenskap och aktiviteter ihop med andra - utan att det för den skull ska kännas konstlat eller påtvingat. De som besöker våra trygghetsboenden säger i princip alltid samma sak: "- Alla vill väl egentligen bo så här, det är fantastiskt!". Det har dom helt rätt i!

Till alla våra trygghetsboenden kan man enkelt ansluta service och aktiviteter anpassade efter de boendes behov och intressen.

Kontakta oss

Kontakta oss på Maja & Company